Unleash the Magic

Maand programma

* Je hebt vaak hoofdpijn en de vermoeidheid slaat in je lichaam.
 * Je hebt moeite om hulp te vragen, omdat je denkt het zelf allemaal te moeten doen.
* Je laat je beïnvloeden door anderen, zodat jouw eigen gevoelens en gedachtes hersenspinsels lijken.
* Je hebt het nodige meegemaakt in je leven en je hebt moeite om hiervan los te komen, daarom kan jij geen eigen keuzes maken.
* Het lukt niet goed voor jezelf te zorgen, omdat anderen op de eerste plek staan.
* Je weet dat je het anders wilt, je hebt geen idee hoe je het kan veranderen.

Hoi, mijn naam is Emmylou

 Jarenlang heb ik geworsteld met gebeurtenissen uit mijn verleden. En wist ik niet waarom mij dit allemaal moest overkomen en hoe ik dit kon gebruiken om van te leren.
 Vaak genoeg voelde ik mij eenzaam, doordat ik niet begrepen of gezien werd.
 Dit ervaarde ik tijdens mijn tijdens mijn loopbaan als opticien. Ik had leuke collega’s alleen niemand zag wie ik echt was. Kansen die ik graag had willen nemen, werden van tafel geveegd.  

Als ik erop terug kijk op die periode dan voelde ik mij gevangen in mijn leven en in de situatie. Ik had weinig zelfvertrouwen door ervaringen in mijn jeugd. Ik wist ergens wel dat er meer in mijn zat, het kwam niet naar buiten.

Tot het moment dat iemand tegen mij zei dat ik mijn intuïtie zou moeten volgen.

Mijn wat? Heb ik die?

Er moest iets veranderen. Ik had ook recht om gelukkig te zijn, eigen keuzes kunnen maken, om gelukkig te zijn. Ik verlangde ernaar om energie te hebben. En met anderen een gelijkwaardige relatie te hebben zonder totaal leeggezogen te worden.

Door de juiste mensen om mij heen aan te trekken, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling ben ik in mijzelf gaan geloven. Ben ik ook mijn gehele vrouw-zijn gaan accepteren. Want ook mijn vrouw-zijn en lichaam had ik nooit helemaal geaccepteerd. Dat was het moment in mijn leven waar ik de werking en de kracht van Readings leerde ervaren. In het begin was ik er sceptisch. Ik dacht gaat dit mij echt verder helpen?

Door de Reading/Healing opleiding heb ik mijzelf nog beter leren kennen. Daardoor heb ik geleerd om naar mijn intuïtie, die ik wel degelijk heb, te luisteren en beter in te gaan zetten. Door bewustzijn en mijn ontdekking dat alles maakbaar is, ben ik mijn leven anders gaan indelen en leef ik nu voluit!

Het is dan ook mijn missie om jou tools aan te reiken en te inspireren hoe je eigen keuzes kunt maken die goed zijn voor jou. Waardoor jij jezelf weer gaat zien, voelen en herkennen.

Hoe zou het voor je zijn als:

 Je weet wie je bent, wat je in en met jouw leven wilt.
 Je eigen keuzes kan maken.
 Leven op jouw voorwaarden.
 Dat je de controle hebt over jouw emoties en blokkades.
 Dat je een positieve mind-set hebt.
 Dat je het verleden in liefde kan laten rusten.
 Dat je de juiste mensen aantrekt die jou zien staan om wie jij bent.
 Dat je weet wat goed voor je is.
 Dat je goed voor jezelf zorgt.

 

Dat is mogelijk!

Daarom heb ik speciaal voor jou een maand programma ontwikkeld.

Hierin ga ik  je persoonlijk begeleiden

Jouw investering

Dit maand programma is 1:1 en zet je echt in beweging en het resultaat wat je behaald is blijvend.

Wil ik dat jij nu ECHT voor jezelf gaat kiezen!


Ik vraag een investering van € 297,00. Normaal € 597,00.


Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen van € 148,50.

De Reading gaf ontzettend veel inzichten en was heel helder. Sommige dingen kon ik direct herkennen, andere dingen kwamen later pas tot herkenning omdat ze nog in mijn onderbewuste zaten. Door de rooslezing wist ik waar ik me op moest focussen om het resultaat te behalen wat ik wilde. Ik kon zien waar mijn blokkades en saboteur op zaten zodat ik die kon gaan aankijken en integreren. Echt geweldig! 

- Mapije de Wit
Wat bijzonder! Zo doeltreffend. Hoe snel jij bij de kern van mijn blokkades kon komen. Fantastisch gewoon.
- Anoniem

Wat een mooie en treffende Reading kreeg ik van Emmylou. Ze vertelde precies waar ik nu sta met m'n bedrijf, waar ik al goed in ga en wat nog beter kan. Heel zinvol en zuiver. Het voelde oprecht en kloppend en ik kon me er echt in vinden. Ook de tips en adviezen die naar voren kwamen kan ik direct in de praktijk zetten. Heel fijn! Ik raad het iedereen aan want het geef je echt inzicht, praktische tips en inzicht.

- Agnes

* Wat doet een Reading?

De Reading zorgt er voor dat je direct effectief en gefocust aan de slag kan met jezelf. Vooral op punten waar je al lang op vast liep omdat je helder te zien krijgt waar je precies op vast loopt en wat de oplossingen zijn om verder te komen.


* Hoe gaat een Reading in zijn werk?

Wij beginnen met een Coach Call, om kennis te maken. En jij kan dingen met mij delen, als daar behoefte aan is.
 Vervolgens heb ik alleen je voornaam en meisjes achternaam nodig, om de Reading te kunnen doen. Tijdens de Reading hoef je niets te doen. Dit gaat geheel op afstand. Ik neem de Reading op, zodat jij wanneer het je uitkomt rustig kan beluisteren.


* Hoelang duurt een Reading?

De Readings duren 30 min. Net zoals de Coach Calls.


* Wat kan ik van de Reading verwachten?

Ik neem de Reading voor je op. Alles wat ik tijdens het lezen zie benoem ik. Ik neem je helemaal mee in jouw verhaal.


* Wat gebeurt er na de Reading?

Je krijgt de Reading digitaal verstuurd. Als je dit beluisterd hebt plannen wij een vervolg Coach Call waarin wij gaan bespreken waar je specifiek mee aan de slag kan. Deze opdrachten krijg je in een Journal in jouw mail. Na de afgesproken periode van 3 weken, doe ik opnieuw een Reading om te kijken wat er veranderd is en hoe jij verder kan. 


* Wat gebeurt er na het aanmelden?

Na dat je je gegevens hebt verzonden, mail ik je om een afspraak te plannen. Dit doe ik binnen 2 werkdagen.