Unleash the Magic

Emmylou van den Hardenberg

Jarenlang heb ik geworsteld met gebeurtenissen uit mijn verleden. En wist ik niet waarom mij dit allemaal moest overkomen en hoe ik dit kon gebruiken om van te leren. Vaak genoeg voelde ik mij eenzaam, doordat ik niet begrepen of gezien werd.

Ik voelde mij gevangen in mijn leven en lichaam. Ik had weinig zelfvertrouwen, was liefde en eigenwaarde verloren. Ik wist ergens wel dat er meer in mij en in mijn leven zat. Maar het kwam niet naar buiten.

In deze periode zei iemand tegen mij dat ik mijn intuïtie zou moeten volgen.

Mijn wat? Heb ik die?

Er moest iets veranderen, ik had ook recht om gelukkig te zijn, eigen keuzes te kunnen maken en mijn leven zo in te delen dat het leefbaar was voor mij. Ik verlangde ernaar om energie te hebben, mijzelf vrouw te voelen. En met anderen een gelijkwaardige relatie te hebben zonder totaal leeggezogen te worden.

Door de juiste mensen om mij heen aan te trekken, opleidingen en persoonlijke ontwikkelingen ben ik in mijzelf gaan geloven. Ben ik mijn gehele vrouw zijn gaan accepteren. Vooral op spiritueel gebied heb ik mijzelf nog beter leren kennen. En ik heb een intuïtie! Door magie, bewustzijn en mijn ontdekking dat alles maakbaar is, ben ik mijn leven anders gaan indelen en leef ik nu voluit!

Ik ben keuzes gaan maken die voor mij goed zijn. Tot ergernis van mijn oude omgeving, die vinden mij nu egoïstisch! Ik ben dankbaar dat ik deze levenslessen heb mogen leren. Ik ben geworden wie ik nu ben! Ik durf liefde te geven en te ontvangen. Tegenslagen zijn voor mij nu uitdagingen geworden. Mijn leven is mijn eigen leven en door dankbaar en liefdevol te zijn ben ik trots op wat ik bereikt heb.

Dit ben ik!

Mijn naam is Emmylou, ik ben moeder van Vlinder, Bloem en het vrouwtje van Diesel. Samen met mijn vriend Michel wonen wij in de gemeente Deventer. Voor mij zijn spiritualiteit (magie), persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van grote waarde. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu ben wie ik ben! Eigenwijs, creatief, en liefdevol.

In mijn eerdere werk als Imago Stylist zag ik meer dan eens bij vrouwen de worsteling met hun zelfbeeld. Dit uitte zich vaak in het voor de spiegel opnoemen wat er niet mooi of goed aan ze was. In de gesprekken met deze vrouwen kwam ik erachter dat ze eigenwaarde en vertrouwen misten, al leken ze ogenschijnlijk in eerste instantie zelfverzekerd. Hun lijf en vrouwelijkheid was iets dat ze niet volledig konden accepteren. Daarbij kwam, dat veel vrouwen aangaven dat ze geleefd werden. Ze deden niet precies met hun leven wat ze het liefste wilden. 

Dit was voor mij een herkenning, want lange tijd heb ik zelf mijn lichaam verafschuwd en kon ik al helemaal niet in contact staan met mijn vrouwelijkheid. In de periode dat het voor mij het zwaarst was voelde ik mij alleen, onbegrepen en dacht ik dat andere vrouwen mijn verhaal niet herkenden. In mijn toenmalige werk als Imago stylist zag ik hoe zeer andere vrouwen hier ook, in meer of mindere mate, mee worstelen. Dat heeft mij doen besluiten mijn verhaal te gaan delen en juist vrouwen op dit vlak in mijn huidige werk te willen ondersteunen. 

Mijn missie is dat iedere vrouw zich mooi voelt, blij is met haar lijf, weet dat ze ertoe doet en haar verlangens toe laat. 

Dat jij keuzes gaat maken die goed zijn voor jou. Waardoor jij jezelf weer ziet, voelt en herkent. 

Unleash the magic! 

Mijn aanbod

Gratis Online Training!

7 dagen

Opdrachten in jouw persoonlijke dagboek

Video's

Begeleide Meditatie

Leer wie je bent (zelfbeeld)

Leer keuzes maken (wilskracht)

Ontdek je eigen ruimte

Leer hoe energie voor jou werkt

Hoe werkt communicatie

Emoties

Creëer je eigen leven

Membership

Ontdek, je bent niet alleen.